26 septembrie 2021
No menu items!

CU RUFELE LA SPĂLAT ÎN ARTEZIANA DIN CENTRUL PLOIEŞTIULUI!

Cele mai vizualizate articole

Cu rufele la spălat în fântâna arteziană din centrul Ploieştiului! Este imaginea unui municipiu blocat într-o imensă bulă a tupeului şi a nesimţirii în care instituţii cu atribuţii pe linia ordinii publice, precum, să zicem, Poliţia Locală (!), par să se fi evaporat complet!

În ciuda eforturilor administraţiei locale de a aduce Ploieştiul la normalitate, oraşul rămâne, în mare parte, sufocat de gunoaie, de nesimţire, de covoare de seminţe aşternute sub băncuţe din parcuri sau de pe bulevarde, de rahaţi de câine „plantaţi” pe toate spaţiile verzi pe care angajaţii SGU se străduiesc să le întreţină, de „etnici” care ies cu tupeu, ziua în amiaza mare (!), să îşi spele rufele în arteziana de pe aleea pietonală din centrul oraşului! Nestingheriţi! Fără să mimeze măcar teama că ar putea fi luaţi la întrebări, dacă nu chiar sancţionaţi. Şi de ce ar face-o, din moment ce Poliţia Locală pare să fi rămas, cel puţin în cazul Ploieştiului, doar un nume!

Fântânile arteziene din oraş, proaspăt vopsite, curăţate şi reabilitate, continuă să fie confundate cu ştrandurile în lipsa forţelor de ordine publică, la fel şi lacul de la Sala Sporturilor, în care scăldatul este interzis! Pentru cine ştie să citească şi pentru cei cu respect faţă de lege şi faţă de normele de convieţuire socială, desigur!

Şi exemplele pot continua, din nefericire, totul pe fondul lipsei patrulelor de la Poliţia Locală.

Dar despre ce patrule vorbim noi aici, când, iată, la PLP este în desfăşurare o anchetă după ce parte a angajaţilor de la Ordine Publică au obţinut scutiri medicale pentru a nu mai ieşi pe teren?

În oraşul lui Caragiale, trăim parcă în scenariul unei schiţe căreia, de data aceasta, îi lipseşte complet comicul…

 

 

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SE CAUTĂ NUME PENTRU UN… STEJAR DIN PRAHOVA

Oculul Silvic Ploieşti anunţă că se caută nume pentru un... stejar secular! Copacul a cărui vârstă este estimată la...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH