26 septembrie 2021
No menu items!

Visul lui Drăgulescu s-a încheiat fără aurul olimpic! România așteaptă prima medalie olimpică la scrimă!

Cele mai vizualizate articole

Marian Drăgulescu a ratat calificarea la sărituri și și-a încheiat parcursul olimpic început în 2000. A fost primul gimnast din lume care, la sarituri, a executat o saritura extrem de spectaculoasa si dificila in acelasi timp care acum ii poarta numele. Două medalii de bronz și una de argint a obținut gimnastul de 40 de ani. Acesta își dorea aurul olimpic, care îi lipsește din palmares și de care, poate că a fost lipsit, când la Olimpiada de la Londra 2012, nu a fost inclus în lotul de gimnastică.

Și Iulian Teodosiu (scrimă) s-a oprit în cursa pentru o medalie, fiind învins în optimi de italianul Enrico Berre care s-a impus cu 15-13.

Echipa de baschet feminin 3×3 a pierdut și în fața Japoniei cu 8- 20.

Perechea formată din Monica Niculescu și Raluca Olaru a debutat sâmbătă dimineață la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în primul tur al probei de tenis dublu. Fetele noastre au reușit să se impună în fața perechii din Taipei formată din Chan Hao-Ching și Chan Latisha, câștigănd meciul cu scorul 7-5, 1-6, 10-6 (în super tie-break).

Ana Maria Popescu (sabie) este calificată în semifinală, unde o va întâlni pe estonianca Katrina Lehis.

Ovidiu Ionescu a trecut de prima rundă la tenis de masă, învingându-l pe ”australianul” Yan Xin!

Până la finalul acestei zile olimpice mai este de disputat meciul de tenis dintre Mihaela Buzărnescu și americanca Alison Riske, dar marele interes este parcursul Anei Maria Popescu la sabie, unde am putea avea șansa să vedem prima medalie olimpică pentru delegația României!

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SE CAUTĂ NUME PENTRU UN… STEJAR DIN PRAHOVA

Oculul Silvic Ploieşti anunţă că se caută nume pentru un... stejar secular! Copacul a cărui vârstă este estimată la...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH