26 septembrie 2021
No menu items!

Contre pe tema deșeurilor la Sinaia! E vorba despre deșeuri sau despre declarații politice?

Cele mai vizualizate articole

Octavian Berceanu, comisarul-șef al gărzii de mediu, a spus, la Digi24, că a descoperit o groapă ilegală de gunoi în Sinaia, chiar într-o zonă turistică importantă, în Parcul Natural Bucegi. Berceanu susține că groapa de gunoi funcționează cu acordul primăriei, lucru care i-a fost spus de cei care depozitau gunoiul cu o mașină în zonă. Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, susține că „este o problemă total falsă”, că „nu există nicio groapă de gunoi în Sinaia” și îl acuză pe șeful gărzii de mediu că „încearcă să-și facă imagine”.

Toate aceste replici au fost între cei doi, Berceanu insistând că e vina primăriei, în timp ce primarul Oprea a precizat că: ”Toată lumea vrea să știe ce-i cu locul acesta, cu siguranță, nu avem așa ceva, nicio groapă de gunoi în Sinaia, este o problemă total falsă. Aștept o sesizare în scris de la garda de mediu. Nu stau să urmăresc emisiuni la televizor ca să intuiesc unde e groapa respectivă, să ne facă sesizarea în scris, să ne spună zona pentru că orașul Sinaia este mare”.

Locația unde șeful Gărzii de Mediu a făcut ”descoperirea” se află în zona fostei gropi de gunoi a orașului care a fost închisă în urmă cu 15 ani! Și, deși există o barieră acolo, se pare că unii vin și aruncă deșeuri.

Într-o nouă postare pe o rețea de socializare, primarul orașului Sinaia a declarat: ” Au trecut 24 de ore de la declarațiile false care au fost date în mediul online și la televizor, în acest timp am încercat să înțeleg cum funcționează Garda de Mediu, pentru care am un mare respect, noi lucrăm de peste 16 ani cu reprezentanții acestei instituții și am avut rezultate foarte bune… Din păcate ieri am fost pus în fața unui fapt nemaiîntâlnit în munca administrativă… Nu vreau să cred că acțiunea de ieri, pe care a făcut-o (comisarul șef al Gărzii de Mediu-n.r.), are vre-o legătură cu declarația pe care eu am făcut-o sâmbătă, legată de faptul că un lider USR spunea că PNL-ul merge foarte încet în guvernare, iar eu am spus că , întradevăr USR-ul are o viteză foarte mare, dar, din păcate, pe rețelele de socializare și nu în administrație…” ( mai jos aveți declarația primarului Vlad Oprea- n.r.)

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CÎŢU ANUNŢĂ CREŞTERI DE PENSII, SALARII ŞI ALOCAŢII DE LA 1 IANUARIE

Premierul Florin Cîţu anunţă că, de la 1 ianuarie 2022, vor creşte pensiile, salariul minim şi alocaţiile copiilor, subliniind...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH