26 septembrie 2021
No menu items!

Elevii de 10 premiați de primăria Ploiești!

Cele mai vizualizate articole

Primăria Municipiului Ploiești a premiat, astăzi, 15 elevi ploieșteni care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2021.

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a acordat aceste premii în plenul Consiliului Local Ploiești, reunit în ședință ordinară.

Efortul și rezultatele deosebite ale celor 15 elevi de nota 10 au fost apreciate și aplaudate de reprezentanții municipalității și de către consilierii locali ploieșteni. Elevilor le-au fost oferite flori și premii în valoare totală de 15.000 lei.

Cu acest prilej, au fost acordate Diplome de Excelență doamnei profesor Carmen Argeșeanu, director al Colegiului Național “Nichita Stănescu” Ploiești, pentru rezultatele de excepție obținute de elevii acestei unități de învățământ, cu o rată a promovabilității de 100% la examenul de bacalaureat 2021, precum și domnului profesor Gabriel Țaga, director al Colegiului Național “Mihai Viteazul” Ploiești, pentru rezultatele de excepție obținute de elevii acestei unități de învățământ, prin obținerea a cinci note de 10 la Evaluarea națională 2021, situând, astfel, această unitate școlară ploieșteană pe primul loc la nivel național.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CÎŢU ANUNŢĂ CREŞTERI DE PENSII, SALARII ŞI ALOCAŢII DE LA 1 IANUARIE

Premierul Florin Cîţu anunţă că, de la 1 ianuarie 2022, vor creşte pensiile, salariul minim şi alocaţiile copiilor, subliniind...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH