26 septembrie 2021
No menu items!

SCANDAL CU SĂBII LA MIZIL. 10 PERSOANE AU FOST REŢINUTE

Cele mai vizualizate articole

Un scandal cu săbii şi obiecte contondente a avut loc ieri la Mizil, pe strada Gheorghe Doja. Un conflict care a izbucnit între două grupuri de persoane a degenerat, cei implicaţi lovindu-se ulterior cu obiecte contondente.

La fața locului s-a constituit echipă operativă complexă, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cât și polițiști din cadrul Poliției orașului Mizil, conflictul fiind aplanat, persoanele implicate retrăgându-se la domiciliile lor.

De asemenea, din primele date, a reieșit faptul că unul dintre bărbați, în timpul conflictului, a folosit o armă neletală, nefiind rănite persoane cu aceasta.

Polițiștii au pus în executare 8 mandate de percheziții domiciliare, în urma cărora au fost conduse la sediul unității 20 de persoane, în vederea audierilor.

În urma perchezițiilor efectuate, la adresele persoanelor bănuite au fost găsite bâte de baseball, crose de golf, răngi metalice, toate fiind ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

10 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 56 de ani au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil pentru a se aprecia cu privire la măsurile ce vor fi dispuse în continuare.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de investigații Criminale cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției orașului Mizil, în vederea stabilirii activității infracționale a persoanelor implicate și lămurirea cauzei sub toate aspectele.

În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, uz de armă fără drept.

La activități au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ‘’Matei Basarab’’ Ploiești, dar și polițiști din cadrul Servciului de Acțiuni Speciale Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SE CAUTĂ NUME PENTRU UN… STEJAR DIN PRAHOVA

Oculul Silvic Ploieşti anunţă că se caută nume pentru un... stejar secular! Copacul a cărui vârstă este estimată la...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH