26 septembrie 2021
No menu items!

UN POD REABILITAT DE O FIRMĂ DIN COMARNIC S-A PRĂBUŞIT ÎN TELEORMAN

Cele mai vizualizate articole

Un pod la reabilitarae căruia lucrează, potrivit unor surse judiciare citate de presa centrală, o firmă din Comarnic, s-a prăbuşit în această dimineaţă, şase persoane fiind rănite.

Este vorba despre un pod care trece peste râul Vedea.

Potrivit datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, incidentul a avut loc în localitatea Orbeasca de Sus. Primele date arată că o grindă a unui pod aflat în reabilitare a căzut, iar şase muncitori aflaţi pe pod au fost răniţi.
”Victimele sunt şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, toate fiind transportate la spital cu multiple traumatisme, însă conştiente şi cooperante”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir.

Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că incidentul, care este încadrat drept accident de muncă, s-a produs în condiţiile în care podul este în construcţie, iar la acesta lucrează o firmă din Comarnic, judeţul Prahova, însă muncitorii sunt din localitatea Orbeasca.

Conform surselor citate, cinci dintre muncitori se aflau pe pod în momentul în care grinda a căzut cu ei, de la o înălţime de cinci – şase metri. Al şaselea muncitor, când a văzut că grinda se rupe a fugit, iar un panou care se afla sub podul aflat în construcţie a căzut peste el.

Unul dintre cei căzuţi de la înălţime are coste rupte, conform primelor evaluări făcute de medicii de la Unitatea de primiri Urgenţe Alexandria, iar cel peste care a căzut panoul are o fractură la antebraţ.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CÎŢU ANUNŢĂ CREŞTERI DE PENSII, SALARII ŞI ALOCAŢII DE LA 1 IANUARIE

Premierul Florin Cîţu anunţă că, de la 1 ianuarie 2022, vor creşte pensiile, salariul minim şi alocaţiile copiilor, subliniind...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH