23 ianuarie 2022
No menu items!

APROAPE 400 DE PLOIEŞTENI AU DONAT SÂNGE ÎN CAMPANIA „BLOOD NETWORK”

Cele mai vizualizate articole

Aproape 400 de poieşteni au donat sânge în cadrul campaniei „BLOOD NETWORK” iniţiată de organizatorii festivalului UNTOLD.

În cele două zile în care s-a desfăşurat campania, 377 de ploieşteni dornici să îşi ajute semenii au donat sânge la caravana mobilă care s-a aflat la sediul municipalităţii ploieştene (Piaţa Eroilor nr. 1A). 162 dintre aceştia au donat sânge ieri, iar 215 persoane au donat în cursul acestei zile.

În numărul mare de cetăţeni, care venit la caravana mobilă, s-a aflat şi un ploieştean, care a donat sânge pentru a 126-a oară, o atitudine admirabilă şi un exemplu de urmat. Ploieşteanul a fost felicitat de echipa de organizatori.

Campania BLOOD NETWORK a fost realizată şi cu ajutorul Centrului de Transfuzie Sanguină Ploieşti.

Evenimentul se desfăşoară în mai multe oraşe importante din ţară, iar anul acesta a ajuns la cea de-a 7-a ediţie. Prin intermediul acestei acţiuni se doreşte încurajarea donării de sânge, un dar nepreţuit care salvează semeni.

„Campania de donare de sânge organizată, zilele acestea, la Ploieşti, a fost un succes. Le mulţumesc tuturor ploieştenilor care au răspuns pozitiv iniţiativei noastre, iar celor care s-au implicat direct în organizarea, în bune condiţii, a unui astfel de eveniment le exprim aprecierea mea. Ploieştenii au demonstrat că au simţ civic şi că au înţeles foarte bine mesajul invitaţiei noastre, acela că sângele este o resursă comunitară de nepreţuit şi că donarea de sânge este un act voluntar, plin de compasiune şi responsabilitate faţă de semenii aflaţi în nevoie şi suferinţă, un act voluntar care face diferenţa între moarte şi viaţă”, a declarat primarul Andrei Volosevici.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA: APROAPE 500 DE CAZURI NOI DE COVID. TERAPIA INTENSIVĂ E PLINĂ

Prahova a raportat, azi,  494 dr cazuri noi de COVID si un deces asociat survenit la o femeie de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH