26 septembrie 2021
No menu items!

CÎŢU SPUNE CĂ LEGEA CONSUMATORULUI VULNERABIL NU E SUFICIENTĂ. URMEAZĂ ALTE MĂSURI

Cele mai vizualizate articole

Primul ministru Florin Cîţu este de părere că Legea privind consumatorul vulnerabil nu este suficientă pentru iarna care urmează şi spune că se discută şi despre alte măsuri.
„Legea consumatorului vulnerabil a fost aprobată ieri şi îmi pare bine că, după ce am insistat de o lună de zile, s-a găsit timp şi pentru Legea consumatorului vulnerabil. Este în Parlamentul României de câteva luni de zile, dar nu s-a găsit timp pentru ea. S-a votat ieri, în sfârşit. Vreau să văd detaliile exacte, pentru că am înţeles că s-au schimbat puţin lucrurile acolo. Sunt resurse, dar nu ajunge. Legea consumatorului vulnerabil nu este îndeajuns pentru această iarnă. Mai sunt şi alte măsuri pe care le luăm în calcul pentru perioada următoare”, a declarat Florin Cîţu la Ploieşti.
Legea consumatorului vulnerabil se va aplica de la 1 noiembrie. Ea asigură sprijin financiar persoanelor şi familiilor cu venituri mici pentru plata facturilor la gaze naturale, electricitate sau alte surse de încălzire.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CÎŢU ANUNŢĂ CREŞTERI DE PENSII, SALARII ŞI ALOCAŢII DE LA 1 IANUARIE

Premierul Florin Cîţu anunţă că, de la 1 ianuarie 2022, vor creşte pensiile, salariul minim şi alocaţiile copiilor, subliniind...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH