26 septembrie 2021
No menu items!

ORBAN LA PLOIEŞTI: PARE CĂ PREŞEDINTELE IOHANNIS ARE O ALTĂ OPŢIUNE, DAR NU L-AM AUZIT SPUNÂND PE CINE SUSŢINE

Cele mai vizualizate articole

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că pare că preşedintele Klaus Iohannis „pare să aibă altă opţiune” în privinţa conducerii PNL, însă nu l-a auzit spunând niciodată clar pe cine susţine.

„În ceea ce mă priveşte, nu a intervenit nimic în relaţia pe care am avut-o cu preşedintele. Ne cunoaştem de foarte mult timp, ne cunoaştem de prin 2007 (…). Suntem împreună de când primarul Sibiului a devenit membru al PNL şi a fost ales prim-vicepreşedinte al PNL în primă fază, ulterior preşedinte al PNL şi ulterior preşedintele al României. Sigur că pare că preşedintele poate să aibă altă opţiune, eu nu l-am auzit public spunând clar că sprijină pe cineva. E adevărat că a fost alături de premierul Cîţu în câteva momente dificile, dar până la urmă important este ca delegaţii care vin la Congres fiecare să judece cu mintea lui, cu inima lui şi să ia cea mai bună decizie pentru PNL”, a spus Orban.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CÎŢU ANUNŢĂ CREŞTERI DE PENSII, SALARII ŞI ALOCAŢII DE LA 1 IANUARIE

Premierul Florin Cîţu anunţă că, de la 1 ianuarie 2022, vor creşte pensiile, salariul minim şi alocaţiile copiilor, subliniind...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH