23 iulie 2024
No menu items!

O nouă alternativă de plată a tarifului de parcare

Cele mai vizualizate articole

În scopul facilitării accesului la achitarea tarifului corespunzător timpului de staționare în parcările publice cu plată, SGU Ploiești aduce la cunoștința opiniei publice că a introdus o nouă modalitate de plată a acestuia.

Astfel, prin intermediul aplicației electronice „Am parcat”, disponibilă gratuit atât pentru platformele Android cât și IOS, achitarea tarifului de parcare se poate face în deplină siguranță, cu ajutorul cardului bancar sau alte metode alternative (încărcare cont cu Apple Pay, GPay, SelfPay etc).

De asemenea, aplicația permite utilizatorului să obțină o varietate de informații cu privire la parcările publice cu plată și anume: parcarea cea mai apropiată, număr total de locuri de parcare, gratuitățile disponibile, istoricul parcărilor, traseul de urmat până la parcarea dorită etc. În același timp, aplicația oferă și posibilatea de management a unor opțiuni, precum: prelungirea automată a perioadei de parcare, notificări legate de expirarea timpului de parcare, emiterea lunară a facturii fiscale pentru serviciile folosite și altele.

Reamintim faptul că, achitarea tarifului de parcare, în parcările publice cu plată administrate de către societatea noastră, se poate realiza prin intermediul mai multor metode: parcometrele amplasate în parcări, SMS, aplicația „Am parcat” și casieri (acolo unde nu există parcometre).

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

Consiliul Județean a lansat aplicația mobilă pentru transportul public în Prahova!

Consiliul Județean Prahova a anunțat lansarea aplicației mobile Prahova Trans, menită să faciliteze transportul public în județul Prahova. Aplicația...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies