16 iulie 2024
No menu items!

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va opri apa în două cartiere din Sinaia pentru lucrări de infrastructură

Cele mai vizualizate articole

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații care locuiesc în cartierele Platou Izvor și Izvor din orașul Sinaia, cu privire la oprirea distribuției apei potabile în ziua de 29 septembrie 2021, între orele 9.00-15.00, pentru devierea unei conducte la intrarea în cartierul Platou Izvor, intervenție necesară în vederea amenajării unui sens giratoriu în această zonă.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze pentru disconfortul creat și roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei. Reluarea distribuției apei potabile se va face în cel mai scurt timp posibil, la parametrii de calitate corespunzători.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că, înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies