23 octombrie 2021
No menu items!

UNITĂŢILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT DIN PLOIEŞTI- DEZINFECTATE DE 2 ORI PE SĂPTĂMÂNĂ

Cele mai vizualizate articole

Unităţile de învăţământ din Ploieşti în care se desfăşoară activitate didactică cu prezenţă fizică vor fi dezinfectate de două ori pe săptămână, a decis, azi, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă.

Decizia se aplică începând de astăzi şi până în data de 22 decembrie. Operaţiunile de dezinfecţie se vor efectua la solicitarea unităţilor de învăţământ, ori de câte ori este nevoie, în sălile de clasă unde au fost înregistrate cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2, precum şi la reluarea cursurilor cu prezenţă fizică, acolo unde acestea s-au desfăşurat în sistem on-line.

Regia Autonomă de Servicii Publice şi Direcţia Tehnic, Investiţii, prin Serviciul Dezvoltare, Administrare Unităţi de Învăţământ şi Sănătate vor duce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri.

Totodată, Primăria Ploieşti va distribui unităţilor de învăţământ din oraş 10.000 de doze de gel dezinfectant pentru mâini, acestea urmând a fi folosite de către copii şi cadrele didactice ca măsură profilactică împotriva răspândirii COVID-19.

Dezinfectantul pentru mâni a fost donat administraţiei publice ploieştene de către un agent economic local.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PLOIEŞTIUL- PE LOCUL 3 ÎN JUDEŢ LA INCIDENŢA CAZURILOR COVID

Municipiul Ploieşti a ajuns, azi, pe locul al treilea în judeţ după rata de infectare cu noul coronavirus. Incidenţa...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH