29 noiembrie 2021
No menu items!

REACŢIA COMITETULUI OLIMPIC ROMÂN DUPĂ DEZVĂLUIRILE DIN DOSARUL VACCINĂRILOR „LA CHIUVETĂ”

Cele mai vizualizate articole

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) anunţă că va suspenda orice membru al vreunui lot olimpic care a încălcat prevederile legale privind vaccinarea.

Precizările vin după ce presa a dezvăluit faptul că printre beneficiarii din dosarul vaccinărilor fictive din Prahova se află şi un sportiv care a reprezentat România la mai multe ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă.

COSR spune că a aflat din presă de situaţia creată de eliberarea unor certificate false de vaccinare, furnizate de un cadru medical din judeţul Prahova, şi de că, printre persoanele vizate se află şi membri ai unui lot olimpic

„Menţionăm că până la emiterea prezentului comunicat, COSR nu a fost informat de organele de cercetare despre numele celor vizaţi în articolele de presă. În consecinţă, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român aşteaptă clarificarea situaţiei pentru a lua imediat măsura de suspendare din lotul olimpic a celor care au încălcat prevederile legale.
COSR a facilitat încă din luna februarie 2021, prin Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, vaccinarea sportivilor din loturile olimpice de vară dar şi a celor din loturile olimpice de iarnă. Misiunea Tokyo 2020 a Team Romania a fost una de succes, niciun sportiv român nu a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2 în timpul Jocurilor Olimpice din acest an. Comitetul Olimpic şi Sportiv Român rămâne consecvent politicii sale de responsabilizare a fiecărui membru al Mişcării Olimpice, de susţinere a măsurilor şi normelor în vigoare privind prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, anunţă COSR.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA A PIERDUT BABELE ŞI SFINXUL ÎN FAVOAREA DÂMBOVIŢEI!

Disputa dintre Prahova şi Dâmboviţa care se poartă de ani de zile în instanţă cu privire la Platoul Bucegi...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH