29 noiembrie 2021
No menu items!

TRICOLORII AU RATAT ȘI ANUL ACESTA CALIFICAREA LA CUPA MONDIALA

Cele mai vizualizate articole

Naţionala de fotbal a României a ratat și de data aceasta calificarea la Cupa Mandiala chiar dacă, in această seară, tricolorii au învins reprezentativa Liechtensteinului cu scorul de 2-0 (1-0), deoarece Macedonia de Nord a învins Islanda cu 3-1 și de pe locul 2 s-a calificat pentru barajul de calificare.

România nu a mai reușit să se califice la o Cupă Mondială de 23 de ani. Ultima participare a fost în 1998, la CM din Franța unde România a ajuns în ultimele 16 reprezentative.

Imediat după finalizarea meciului, selecționerul Mirel Rădoi a anunțat că nu va mai conduce echipa naţională.

„Am avut ceva speranţe la golul de 1-1 din Macedonia de Nord, dar erau şanse foarte mici. Important este până la urmă felul în care ne-am prezentat noi, chiar dacă am întâlnit o echipă slabă. În concluzie, dacă stau să mă gândesc, îmi menţin declaraţia, este un eşec această campanie pentru mine, pentru jucători cred că este un plus faţă de campania trecută. Sunt multe lucruri pozitive, dar cel mai negativ este cel că nu ne-am calificat de pe locul doi. În mai multe meciuri am reuşit să ne punem amprenta, s-a reuşit şi acest schimb de generaţii”, a declarat Rădoi la ProX.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA A PIERDUT BABELE ŞI SFINXUL ÎN FAVOAREA DÂMBOVIŢEI!

Disputa dintre Prahova şi Dâmboviţa care se poartă de ani de zile în instanţă cu privire la Platoul Bucegi...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH