16 iulie 2024
No menu items!

PLOIEŞTIUL A PRIMIT 33 DE MILIOANE DE LEI DE LA GUVERN PENTRU SUBVENŢIA LA TERMIE

Cele mai vizualizate articole

Municipiul Ploieşti a primit de la Guvern suma de peste 33 de milioane de lei pentru susţinerea subvenţiei la termie, bugetul local fiind rectificat, azi, într-o şedinţăă extraordinară ca urmare a acestei alocări bugetare.

Primarul Andrei Volosevici a explicat că municipiul a primit aceşti bani ca urmare a susţinerii primite din partea preşedintelui Consiliului Judeţean, Iulian Dumitrescu.

Reamintim că, potrivit unui anunţ anterior al edilului, cetăţenii care sunt racordaţi la sistemul centralizat de încălzire nu vor plăti mai mult iarna aceasta.

Volosevici a spus că pretul gigacaloriei facturat populaţiei rămâne la acelaşi nivel la care era anul trecut, iar diferenţa de preţ va fi susţinută de municipalitate, prin subvenţie.

Preţul gigacaloriei facturat populaţiei este de 222 lei/Gcal. Circa 55.000 de apartamente snt racordate la sistemul centralizat de încălzire.

 

 

 

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies