19 iulie 2024
No menu items!

SCANDAL CU BÂTE, CUŢITE ŞI BOLOVANI. O PERSOANĂ A FOST ÎNJUNGHIATĂ

Cele mai vizualizate articole

Un scandal cu bâte, cuţite şi bolovani a avut loc, ieri, pe raza comunei Sângeru între mai multe persoane de etnie romă.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de polițiști și jandarmi pentru aplanarea conflictului și luarea măsurilor legale ce se impun.

Polițiștii au constatat faptul că, în timp ce persoanele vătămate- soţ şi soţie- se deplasau pe raza comunei cu autoturismul personal, trei bărbați cu care cei doi se află în conflict au început să lovească maşina lor, moment în care șoferul autoturismului ar fi fost atacat şi rănit superficial cu un cuţit.

Ulterior, conflictul a degenerat, la fața locului venind mai multe persoane care și-au adresat cuvinte jignitoare reciproc, fără a se agresa fizic.

Conflictul a fost aplanat de polițiști și jandarmi, persoanele implicate fiind conduse la sediul poliției în vederea audierilor, față de cei trei bărbați fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie pezentați unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

De ziua Națională a Înotului, senatoarea Roberta Anastase urează mult succes sportivilor români prezenți la JO de la Paris

 Astăzi este Ziua Națională a Înotului.  Din 2022 se celebrează această zi, înotul fiind considerat sport fără vârstă, acesta...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies