19 iulie 2024
No menu items!

CETĂŢEAN DIN GUINEEA, VENIT ÎN ŢARĂ CA STUDENT LA UPG, OBLIGAT DE CEI DE LA IMIGRĂRI SĂ PĂRĂSEASCĂ ŢARA

Cele mai vizualizate articole

Poliţiştii de imigrări din Prahova au depistat un bărbat din Guineea care nu mai îndeplinea condiţiile pentru care i se aprobase dreptul de şedere în ţara noastră. Acestuia i-a fost revocat dreptul de şedere, fiind emisă o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească ţara în termen de 30 zile.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Prahova au efectuat, la data de 18 noiembrie, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza de competenţă.

Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat, într-un campus universitar, un bărbat, în vârstă de 35 de ani din Guineea care nu mai îndeplinea condiţiile pentru care i-a fost acordat dreptul de şedere în România.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cetăţeanul străin a intrat legal pe teritoriul României, fiind înregistrat student în an pregătitor la o universitate din municipiul Ploieşti, însă nu frecventa cursurile acesteia, motiv pentru care a fost exmatriculat.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări i-au revocat dreptul de şedere, fiindu-i emisă o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească ţara noastră în termen de 30 zile.

 

 

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

De ziua Națională a Înotului, senatoarea Roberta Anastase urează mult succes sportivilor români prezenți la JO de la Paris

 Astăzi este Ziua Națională a Înotului.  Din 2022 se celebrează această zi, înotul fiind considerat sport fără vârstă, acesta...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies