16 iulie 2024
No menu items!

Balul caritabil al Filarmonicii la ediția a IV-a!

Cele mai vizualizate articole

Așa cum v-a obișnuit deja, Balul Filarmonicii ”Paul Constantinescu” derulează, și la această a patra ediție, o campanie umanitară. În Sala Coloanelor Palatului Culturii va fi amenajată o expoziție de picturi realizate de Rita Bădulescu, Liliana Marin, Manuela Ceapă, Dragoș Minculescu, Mihaela Laslo, Walter Paraschivescu și Sandu Petru, alături de care se vor regăsi alt 15 lucrări realizate de elevi ai Colegiului de Arte ”Carmen Sylva” din Ploiești. Întreaga sumă care va fi obținută în urma vânzării picturilor va fi direcționat către doi elevi ai Colegiului ”Carmen Sylva”.
Vă reamintim că ediția a patra a Balului Filarmonicii vă așteaptă, pe 18 decembrie, de la ora 18.00, într-un cadru de poveste: în Sala Coloanelor Palatului Culturii. Vă vor încânta Orchestra simfonică ploieșteană și mezzosoprana Maria Miron-Sîrbu, conduși de la pupitrul dirijoral de Alexandru Ilie, Corul Filarmonicii – dirijor Eduard Dinu și Ploiești Jazz Trio, formația compusă din Sorin Zlat (pian), Răzvan Cojanu (contrabas) și Laurențiu Ștefan (tobe), alături de cunoscutul contratenor Cezar Ouatu.
ATENȚIE! Participarea la evenimente va fi permisă tuturor persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, precum și în baza dovezii rezultatului negativ valabil al unui test RT-PCR sau al unui test antigen. Detalii și rezervări la numărul de telefon +40 726 203 744.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies