9 august 2022
No menu items!

Balul caritabil al Filarmonicii la ediția a IV-a!

Cele mai vizualizate articole

Așa cum v-a obișnuit deja, Balul Filarmonicii ”Paul Constantinescu” derulează, și la această a patra ediție, o campanie umanitară. În Sala Coloanelor Palatului Culturii va fi amenajată o expoziție de picturi realizate de Rita Bădulescu, Liliana Marin, Manuela Ceapă, Dragoș Minculescu, Mihaela Laslo, Walter Paraschivescu și Sandu Petru, alături de care se vor regăsi alt 15 lucrări realizate de elevi ai Colegiului de Arte ”Carmen Sylva” din Ploiești. Întreaga sumă care va fi obținută în urma vânzării picturilor va fi direcționat către doi elevi ai Colegiului ”Carmen Sylva”.
Vă reamintim că ediția a patra a Balului Filarmonicii vă așteaptă, pe 18 decembrie, de la ora 18.00, într-un cadru de poveste: în Sala Coloanelor Palatului Culturii. Vă vor încânta Orchestra simfonică ploieșteană și mezzosoprana Maria Miron-Sîrbu, conduși de la pupitrul dirijoral de Alexandru Ilie, Corul Filarmonicii – dirijor Eduard Dinu și Ploiești Jazz Trio, formația compusă din Sorin Zlat (pian), Răzvan Cojanu (contrabas) și Laurențiu Ștefan (tobe), alături de cunoscutul contratenor Cezar Ouatu.
ATENȚIE! Participarea la evenimente va fi permisă tuturor persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, precum și în baza dovezii rezultatului negativ valabil al unui test RT-PCR sau al unui test antigen. Detalii și rezervări la numărul de telefon +40 726 203 744.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH