18 mai 2022
No menu items!

MINISTRUL RAFILA PREZINTĂ, ÎN PRAHOVA, STAREA PANDEMIEI ŞI EVOLUŢIA OMICRON

Cele mai vizualizate articole

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, va vizita mâine, împreună cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, Centrul de Evaluare COVID-19 organizat în cadrul Spitalului Orăşenesc Vălenii de Munte.

Unitatea medicală face parte din reţeaua naţională a celor peste 230 de centre de evaluare şi tratament în care vor fi trataţi pacienţii COVID-19 care manifestă simptome uşoare sau medii şi care sunt expuşi riscului de a dezvolta forme severe ale bolii.

Orice persoană aflată în această situaţie se poate adresa, fără trimitere din partea medicului de familie, la cel mai apropiat centru de evaluare şi tratament din judeţul său, unde va beneficia de consultaţii şi tratament ambulatoriu, indiferent dacă dispune sau nu de asigurare medicală.

La finalul vizitei, cei doi vor susţine o conferinţă în cadrul căreia ministrul Sănătăţii va prezenta şi raportul Institutului Naţional de Sănătate Publică privind „Evoluţia pandemiei. Impactul răspândirii variantei Omicron”.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MJ CAUTĂ ÎNCĂ 11 CANDIDAŢI PENTRU FUNCŢIA DE PROCUROR EUROPEAN DELEGAT ÎN ROMÂNIA

Ministerul Justiţiei a declanşat o nouă procedură pentru selectarea a încă 11 candidaţi pentru funcţia de procuror european delegat...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH