18 mai 2022
No menu items!

BUCUREȘTENCĂ DE 55 DE ANI, REȚINUTĂ DUPĂ UN ACCIDENT ÎN PRAHOVA. NEREGULI GRAVE DEPISTATE DE POLIȚIȘTI

Cele mai vizualizate articole

O bucureșteancă de 55 de ani a fost reținută de polițiștii prahoveni pentru săvârșirea a două infracțiuni la regimul rutier.

Ieri dimineata, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte au fost sesizați despre faptul că pe raza comunei Predeal Sărari ar fi avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate două autoturisme.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că unul dintre conducătorii auto, o femeie în vârstă de 55 de ani, domiciliată în municipiul București, figurează ca având permisul de conducere suspendat.

Ba mai mult, cu ocazia verificării autoturismului condus de femeie, s-a constatat faptul că acesta este radiat din circulație din luna iulie a anului trecut.

Având în vedere aspectele constatate, față de femeia în vârstă de 55 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DGASPC Prahova angajează asistenți personali profesioniști

Continuă campania de recrutare de asistenți personali profesioniști în cadrul proiectului „TreI: Interacțiune, Integrare, Independență! – proiect B”, proiect...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH