18 mai 2022
No menu items!

SCANDAL LA CSM PLOIEŞTI! SE LASĂ CU CERCETARE DISCIPLINARĂ

Cele mai vizualizate articole

Scandal la CSM Ploieşti, după ce echipa de handbal junioare a clubului a pierdut azi un meci care nici măcar nu a avut şansa de a începe!

Este vorba despre meciul contând pentru etapa a 6-a a Seriei C a campionatului de handbal junioare 2, care trebuia să aibă loc la ora 12:00, în Sala Sporturilor Olimpia, între CSM Ploieşti şi CSŞ 1 Constanţa. Partida nu s-a mai disputat, formaţia noastră pierzând întâlnirea cu scorul de 10-0, din cauza unei probleme organizatorice.

Concret, asistentul medical cu care clubul are contract de colaborare şi a fost desemnat să asigure asistenţa la meciul de astăzi s-a prezentat la sală fără a avea asupra sa legitimaţia de serviciu, care să-i ateste calificarea medicală. Asistentul a susţinut că motivul pentru care nu a putut prezenta legitimaţia este că o depusese pentru obţinerea vizei anuale, procedură care a durat mai mult timp decât anticipase.

Asistentul şi-a făcut apariţia la joc la ora 12:02, astfel că oficialii CSM Ploieşti prezenţi la partidă nu au mai avut timp să facă demersuri pentru a găsi o soluţie în timp util, în contextul în care regulamentul Federaţiei Române de Handbal oferă 10 minute de la ora oficială de start pentru a se asigura asistenţa medicală necesară meciurilor de campionat.

Drept urmare, la ora 12:11, arbitrii gălăţeni Daniel Basso şi Florin Tofan au chemat echipele la centrul terenului şi au fluierat finalul partidei, pe care, conform regulamentului, CSM Ploieşti o pierde cu 10-0, la care se adaugă penalizarea echipei cu scăderea a 1 punct în clasament. Meciul reprezenta derbiul Seriei C la nivelul junioarelor 2, CSM Ploieşti ocupând, înaintea acestei runde, locul 1 al clasamentului, cu un avans de 0.5 puncte faţă de CSŞ 1 Constanţa.

CSM Ploieşti va lua măsurile care se impun în acest caz, respectiv întreruperea contractului de colaborare cu asistentul în cauză şi demararea unei cercetări disciplinare privind modul în care coordonatorul structurii sportive, Cristian Nica, şi-a îndeplinit obligaţiile de serviciu.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MJ CAUTĂ ÎNCĂ 11 CANDIDAŢI PENTRU FUNCŢIA DE PROCUROR EUROPEAN DELEGAT ÎN ROMÂNIA

Ministerul Justiţiei a declanşat o nouă procedură pentru selectarea a încă 11 candidaţi pentru funcţia de procuror european delegat...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH