18 mai 2022
No menu items!

După un meci epuizant, Simona Halep părăsește AO!

Cele mai vizualizate articole

Luptă dificilă pentru Simona Halep în optimile de la Australian Open. Franțuzoaica Alize Cornet și-a arătat valoarea și prin faptul că a ajuns aici după ce a eliminat-o pe Garbine Muguruza (Spania, favorită 3) în turul secund, scor 6-3, 6-3, Alize Cornet a învins un alt cap de serie, în turul trei, pe Tamara Zidansek (Slovenia, favorită 29), cu 4-6, 6-4, 6-2.

Românca a pierdut primul set, dar și-a revenit și a dus meciul în decisiv: 4- 6; 6- 3. Setul decisiv, cel mai lung al meciului, a arătat că ambele jucătoare sunt gata să dea totul pentru a ajunge în sferturi. După ce fiecare jucătoare și-a câștigat serviciul, Cornet reușește break-ul și își face si serviciul ducând scorul la 5- 3. Serviciul Simonei a fost unul dificil, jucătoarea acuzând o durere de coapsă, dar reușește să anuleze două mingi de meci ale franțuzoaicei și a revenit: 4- 5. Din păcate franțuzoaica își face bine serviciul și închide meciul: 6- 4; 3- 6; 6- 4.

Simona Halep ratează șansa de a putea ajunge din nou în finala AO, unul din cele două Grand Slam-uri pe care nu le-a câștigat până acum.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DGASPC Prahova angajează asistenți personali profesioniști

Continuă campania de recrutare de asistenți personali profesioniști în cadrul proiectului „TreI: Interacțiune, Integrare, Independență! – proiect B”, proiect...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH