18 mai 2022
No menu items!

Și Sorana Cîrstea părăsește AO, tot după un meci greu!

Cele mai vizualizate articole

Sorana Cîrstea, aflată și ea în optimile de la Australian Open, a avut un meci la fel de dificil cași cel al Simonei Halep. Sorana (31 de ani, locul 38 WTA) s-a duelat cu Iga Swiatek (20 de ani, locul 9 WTA). Primul set a fost al româncei, câștigat la tie-break. Setul doi a revenit, însă polonezei, astfel că scorul a ajuns la 7- 5, 3- 6.

Setul decisiv a fost unul tensionat pentru ambele jucătoare, cu un ghem lung la scorul de 2- 1 pentru Sorana, unde poloneza a reușit sa-și câștige serviciul după 4 mingi de break pierdute de româncă. Sorana reușește re-break-ul și duce scorul al o nouă egalitate: 3- 3. Răspunsul Igăi a venit rapid, făcând un nou break. Se pare că diferența de 11 ani între cele două jucătoare a contat, poloneza fiind mai fresh pe finalul meciului decât Sorana, așa că aceasta câștigă și se califică în sferturi: 5- 7; 6- 3; 6- 3.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DGASPC Prahova angajează asistenți personali profesioniști

Continuă campania de recrutare de asistenți personali profesioniști în cadrul proiectului „TreI: Interacțiune, Integrare, Independență! – proiect B”, proiect...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH