9 august 2022
No menu items!

Senatorul Roberta Anastase: De săptămâna viitoare primăriile pot depune proiecte pentru gaze naturale finanțate de programul ”Anghel Saligny”

Cele mai vizualizate articole

Senatorul liberal prahovean Roberta Anastase face un anunț extrem de important pentru localitățile prahovene care doresc să înființeze, extinde sau modernizeze rețelele de gaze naturale. Este vorba de cererile de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”:

IMPORTANT! De săptămâna viitoare primăriile pot depune proiecte care vizează înființarea de noi sisteme de distribuție a gazelor naturale, extinderea sistemului existent de distribuție a gazelor naturale, precum și modernizarea sistemelor de distribuție a gazelor naturale prin transformarea în sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale.

Cererile de finanțare se pot depune, într-o perioadă de 45 de zile, în platforma digitală https://investitii.mdlpa.ro/, conform ghidului de înregistrare a cererii de finanțare în aplicația digitală a Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, precizează senatorul Roberta Anastase.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH