19 aprilie 2024
No menu items!

În urma perchezițiilor de ieri nouă persoane au fost reținute! Aflați ce au găsit polițiștii la aceștia

Cele mai vizualizate articole

La data de 16 martie, polițiștii din Prahova au efectuat 12 percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești și patru comune din județul Prahova, în vederea documentării activității infracționale a unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale, precum și de furtul unui ATV și al unui autoturism, în scop de folosință, fapte comise în lunile februarie și martie ale acestui an. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Astfel, polițiștii Biroului de Combatere a Furturilor din Locuință au efectuat 10 percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești și în trei comune din județ, la locuințele unor persoane, bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

La sediul unității de poliție, au fost conduse, în vederea audierii, 10 persoane, față de 6 dintre acestea fiind luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Din cercetări a reieșit faptul că, în lunile februarie și martie a.c., 5 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, ar fi comis mai multe fapte de furt din societăți comerciale, aceștia fiind bănuiți că ar fi sustras cabluri din cupru și combustibil.Prejudiciul total este de 75.000 de lei.

De asemenea, polițiștii Secției Rurale de Poliție Blejoi au efectuat două percheziții domiciliare, într-o altă comună din județ, în vederea documentării activității infracționale a trei persoane, bănuite de comiterea unor fapte de furt.

Trei tineri, cu vârstele de 14, 17, respectiv 21 de ani, au fost conduși la sediul unității de poliție, pentru audieri, fiind luată față de aceștia, de asemenea, măsura reținerii pentru 24 de ore. Din cercetări a reieșit faptul că, la începutul acestei luni, cei trei tineri ar fi sustras un ATV, fiind depistați de polițiști în timp ce îl utilizau, recuperându-l și predându-l persoanei vătămate, sustrăgând totodată și un autoturism, în scop de folosință, pe care, ulterior, l-ar fi abandonat pe o stradă.

În urma celor 12 percheziții, au fost ridicate telefoane mobile, bani și alte bunuri, care par a face obiectul activităților infracționale ale persoanelor bănuite. De asemenea, a fost indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor, un autoturism.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

TURISTĂ DISPĂRUTĂ LA SINAIA! AŢI VĂZUT-O?

Azi noapte, în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia au fost sesizați, în mod direct, de...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies