18 mai 2022
No menu items!

ŞAPTE MEDALII PENTRU MICILE GIMNASTE ALE CSM PLOIEŞTI LA CUPA „IRINA DELEANU” – EDIŢIA A 21-A!

Cele mai vizualizate articole

Sportivele secţiei de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti participă, în această săptămână, la cea de-a 21-a ediţie a Cupei „Irina Deleanu”, competiţie organizată de federaţia română de profil şi găzduită de Sala Polivalentă din Bucureşti.

În prima zi de concurs, rezervată celor mai mici sportive, clubul nostru a avut înscrise în competiţie patru sportive, toate reuşind să obţină medalii la categoriile de vârstă la care au participat. Astfel, la categoria „junioare 2009”, Elena Murărescu a cucerit medalia de aur la minge şi pe cea de argint la măciuci, la categoria „speranţe 2011”, Ingrid Gavril a cucerit două medalii de argint, la minge şi panglică, iar Delia Stroe – una de argint, la minge, şi un loc 4 la panglică, iar, la „copii 2012”, Ştefania Puiu a obţinut medalia de argint la minge şi panglică.

Pentru micile sportive pregătite de Liliana Băescu (coordonator) şi Simona Puiu (antrenor), aceasta a fost prima competiţie oficială din acest an, una cu multe noutăţi, atât în plan tehnic, cât şi din punct de vedere al exerciţiilor prezentate.

CSM Ploieşti o mai are înscrisă la Cupa „Irina Deleanu” pe Sabina Enache, care va evolua, vineri şi sâmbătă, în competiţia rezervată senioarelor.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

FERIŢI-VĂ DE ŢEPELE PE NET! MAI MULTE PERSOANE AU PLĂTIT UTILAJE PE CARE NU LE-AU PRIMIT

Astăzi, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova - Serviciul Investigaţii Criminale au efectuat zece percheziţii în judeţele Vâlcea şi...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH