29 iunie 2022
No menu items!

TUPEU! ANDREEA COSMA CERE EXCLUDEREA ŞI ELIMINAREA TUTUROR PROBELOR ADMINISTRATE DE ÎCCJ ÎN DOSARUL „CIUPERCEASCA”

Cele mai vizualizate articole

Fostul deputat Andreea Cosma, fiica baronului Mircea Cosma, a făcut o „mişcare” în dosarul „Ciuperceasca” demnă de un mare tupeu!

Ea a cerut la Curtea de Apel Ploieşti excluderea tuturor mijloacelor de probă administrate în etapa procesuală a fondului din primul ciclu procesual, precum şi a tuturor încheierilor pronunţate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în această etapă, precum şi eliminarea fizică de la dosarul cauzei a acestor mijloace de probă!

Cu alte cuvinte, ea cere excluderea mijloacelor de probă care au fost administrate de ÎCCJ în prima etapă a fondului, în care, de altfel, Andreea Cosma a primit o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la abuz în serviciu.

Cererea a fost respinsă ca inadmisibilă, însă decizia poate fi contestată.

Reamintim că, pe 2 decembrie 2018, Andreea Cosma a fost condamnată de ÎCCJ la 4 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la abuz în serviciu în dosarul privind vânzarea la preţuri subevaluate a unor terenuri ale cazărmii „Ciuperceasca”, intrată în activul Parcului Industrial Plopeni în urma unui schimb de terenuri cu MApN.

În acelaşi dosar, Florin Anghel, fost deputat PDL şi fost preşedinte al CJ Prahova, şi Dănuţ Cornea, la data faptei preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Plopeni Industrial Parc SA, au primit câte 4 ani închisoare cu executare.

Ulterior, în iunie 2020, un complet de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a desfiinţat sentinţa şi a trimis cauza la rejudecare. Dosarul se află la Curtea de Apel Ploieşti.

În decembrie 2015, DNA a trimis-o în judecată pe Andreea Cosma, la data faptei notar public, pentru complicitate la abuz în serviciu. Au fost trimişi în judecată în acelaşi dosar fostul deputat PDL Florin Anghel, la data faptei preşedinte al CJ Prahova, acuzat de instigare la abuz în serviciu, precum şi Dănuţ Cornea, la data faptei preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Plopeni Industrial Parc SA, împuternicit cu atribuţii de director general, acuzat de abuz în serviciu.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACCIDENT GRAV ÎN IALOMIŢA: 3 MORŢI ŞI 6 RĂNIŢI, INCLUSIV UN COPIL

Un grav accident rutier a avut loc, în această dimineaţă, în Ialomiţa, pe DN 2, în afara localităţii Sineşti. În...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH