1 februarie 2023
No menu items!

UN BĂRBAT ŞI-A ARUNCAT COPIII ÎNTR-UN LAC DUPĂ O CEARTĂ CU SOŢIA! MICUŢII AU DECEDAT

Cele mai vizualizate articole

Un bărbat din judeţul Bacău şi-a aruncat cei doi copii în apele barajului Răcăciuni, după ce s-a certat cu soţia sa. Copiii – un băiat de 4 ani şi o fetiţă de cinci luni – au decedat.

La ora 13:10, o femeie de 23 de ani din localitatea Pânceşti a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei, în vârstă de 30 de ani, după ce s-a certat cu ea, a luat cei doi copii şi a plecat cu ei de acasă, ameninţând că se sinucide aruncându-se în apă împreună cu ce mici.
Potrivit oficialilor Poliţiei Bacău, la ora 13:26 un prim echipaj de poliţie a ajuns în zona barajului Răcăciuni. Poliţistul a observat pe luciul apei trupurile copiilor, a intrat în lac şi i-a scos şi a început manevrele de resuscitare. Echipajele medicale trimise la faţa locului au continuat încercarea de a scoate copiii din stop cardio-respirator, însă fără rezultat, fiind declarat decesul atât în cazul copilului de patru ani, cât şi în cazul surorii mai mici a acestuia.
Bărbatul nu a fost găsit în zonă şi, până la ora transmiterii acestei ştiri, nu se ştie dacă şi el s-a aruncat în apă sau dacă a plecat.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ZĂPADĂ DE DOI METRI LA SINAIA! CUM ARATĂ PÂRTIILE

Toate pârtiile din staţiunea Sinaia sunt amenajate la acest moment, iar stratul consistent de zăpadă depus în golul alpin...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH