18 mai 2022
No menu items!

UN BĂRBAT ŞI-A ARUNCAT COPIII ÎNTR-UN LAC DUPĂ O CEARTĂ CU SOŢIA! MICUŢII AU DECEDAT

Cele mai vizualizate articole

Un bărbat din judeţul Bacău şi-a aruncat cei doi copii în apele barajului Răcăciuni, după ce s-a certat cu soţia sa. Copiii – un băiat de 4 ani şi o fetiţă de cinci luni – au decedat.

La ora 13:10, o femeie de 23 de ani din localitatea Pânceşti a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei, în vârstă de 30 de ani, după ce s-a certat cu ea, a luat cei doi copii şi a plecat cu ei de acasă, ameninţând că se sinucide aruncându-se în apă împreună cu ce mici.
Potrivit oficialilor Poliţiei Bacău, la ora 13:26 un prim echipaj de poliţie a ajuns în zona barajului Răcăciuni. Poliţistul a observat pe luciul apei trupurile copiilor, a intrat în lac şi i-a scos şi a început manevrele de resuscitare. Echipajele medicale trimise la faţa locului au continuat încercarea de a scoate copiii din stop cardio-respirator, însă fără rezultat, fiind declarat decesul atât în cazul copilului de patru ani, cât şi în cazul surorii mai mici a acestuia.
Bărbatul nu a fost găsit în zonă şi, până la ora transmiterii acestei ştiri, nu se ştie dacă şi el s-a aruncat în apă sau dacă a plecat.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PAS IMPORTANT SPRE INDEPENDENŢA ENERGETICĂ A ROMÂNIEI! LEGEA OFFSHORE MERGE LA PROMULGARE

Legea offshore a fost votată, azi, de plenul Camerei Deputaţilor, cu 248 de voturi pentru şi 34 contra, în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH