18 mai 2022
No menu items!

NOI DISCUŢII CU BANCA MONDIALĂ PRIVIND SPITALUL MUNICIPAL DE URGENŢĂ PLOIEŞTI

Cele mai vizualizate articole

Noi discuţii privind Spitalul Municipal de Urgență Ploiești au avut loc, ieri, între primarul Andrei Volosevici şi reprezentanții IFC, divizie a Băncii Mondiale.
Delegația condusă de Mehita Fanny, managerul echipei IFC care se ocupă de PPP în Europa, a fost primită la sediul municipalității în cadrul unei întâlniri de lucru la care au participat consilierul pe probleme de sănătate al primarului municipiului Ploiești și lider de proiect, Mariana Câju, administratorul public al municipiului Ploiești, Simona Albu, președintele CAS Prahova, Cătălin Măguleanu şi managerii celor două spitale aflate în administrarea municipalității ploieștene.
În cadrul întâlnirii de lucru, reprezentanții IFC au purtat discuții şi cu președintele CAS Prahova pentru a clarifica aspectele legate de finanțarea spitalelor publice din România.
Volosevici a declarat că proiectul Spitalului Municipal de Urgenţă Ploieşti este unul ambițios şi speră ca lucrările să înceapă în anul 2023.
De asemenea, Mehita Fanny, managerul echipei IFC, a precizat că „succesul acestui obiectiv de investiții va deschide mai multe proiecte în România, în domeniul sănătății”.
În urma discuțiilor şi clarificărilor purtate astăzi reprezentanții IFC vor finaliza raportul în cel mai scurt timp.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN CENTRUL PLOIEŞTIULUI. 4 PUŞTANI SUNT CERCETAŢI DE POLIŢIŞTI

Un scandal în care au fost implicaţi patru puştani a avut loc în zona Palatului Culturii din municipiul Ploiești,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH