28 iunie 2022
No menu items!

Câmpinenii își doresc parcuri și expoziții in locul rafinăriei ”Steaua Română”

Cele mai vizualizate articole

ECOGEN POWER S.R.L., proprietar al imobilului „Rafinăria” împreună cu Grupul de inițiativă „Rafinăria la prezent!” aduc la cunoștiinţa publicului rezultatul consultării cetățenilor câmpineni, și nu numai, cu privire la întrebarea“Ce îmi doresc eu de la zona rafinăriei?”.

Din totalul de 3.036 vizitatori, au răspuns la chestionar un număr de 1.842 persoane. Din care 1.770 taloane au fost validate, iar un număr de 72 taloane au fost invalidate pe motiv de răspunsuri multiple la aceeași întrebare.

Aproape 54% dintre repondenți au fost locuitori ai municipiului Câmpina. Conform datelor centralizate, cei mai mulți dintre cei care au răspuns la chestionar doresc parcuri și spații de recreere în locul fostei rafinării. Pe locul doi în opțiunile câmpinenilor s-a aflat construcția de muzee, spații de expoziție și galerii de artă, iar pe trei, realizarea de spații pentru învățământ superior.

Reamintim că în zilele de 14 și 15 mai campinenii au putut vizita  fosta rafinărie „Steaua Română” . Proiectul ”Rafinăria deschisă” nu a oferit doar posibilitatea locuitorilor de a vedea cum arăta o rafinărie, ci a desfășurat și o acțiune de consultare publica pentru a afla ce își doresc și cum își imaginează câmpinenii ca trebuie sa fie transformata această suprafață de 13 hectare.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Urșii revin în Breaza și Sinaia!

Se pare că urșii au devenit o ”normalitate” pe străzile din localitățile montane de pe Valea Prahovei. Și în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH