28 iunie 2022
No menu items!

MILITAR MORT ÎN TIMPUL UNUI EXERCIŢIU PE AERODROMUL BOBOC

Cele mai vizualizate articole

Un paraşutist militar de la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii şi-a pierdut viaţa, azi, în urma unui accident în timpul unui exerciţiu care a avut loc pe aerodromul Boboc, din judeţul Buzău.

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale, accidentul a survenit în jurul orei 14.00, pe timpul executării manevrelor de aterizare. Ofiţerului i-a fost acordat primul ajutor la faţa locului, dar cu toate eforturile medicilor, a fost constatat decesul militarului.
Pentru stabilirea circumstanţelor producerii accidentului a fost sesizat Parchetul Militar. De asemenea, conform procedurilor legale, şeful Statului Major al Forţelor Aeriene a ordonat constituirea unei comisii interne de investigare.

Căpitanul Cosmin Constantin Scorţea, în vârstă de 38 de ani, era angajat în Ministerul Apărării Naţionale din anul 2007, avea la activ 67 de salturi, fiind atestat pe tipul de paraşută BG-7M. Era căsătorit şi avea un copil.
Mâine, la ora 8.30, vor fi organizate în unităţile militare din ţară ceremonii de comemorare a ofiţerului.
„Conducerea Ministerului Apărării Naţionale este alături de familia îndoliată şi transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanţe familiei militarului căzut”, a arătat MApN.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Urșii revin în Breaza și Sinaia!

Se pare că urșii au devenit o ”normalitate” pe străzile din localitățile montane de pe Valea Prahovei. Și în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH