6 iunie 2023
No menu items!

Un nou punct de recenzare deschis pentru ploieșteni!

Cele mai vizualizate articole

Municipalitatea ploieșteană informează cetățenii că, în vederea finalizării activității de recenzare a populației și locuințelor, la nivelul Municipiului Ploiești a fost deschis încă un punct fix de recenzare, în cartierul Nord, la Centrul de Informare pentru Cetățeni și de Recreere pentru Pensionari, din Aleea Cătinei nr. 17 A.

Reamintim că, în municipiului nostru, sunt deschise puncte fixe de recenzare și la sediul Primăriei Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr.1A, intrarea dinspre Camera de Comerț și Industrie, la sediul Direcției Județene de Statistică, Șoseaua Vestului nr.14-16, precum și în cartierul Mitică Apostol, la Organizația Umanitară Concordia. Acest ultim centru, destinat recenzării, are un program de funcționare între orele 9.00-17.00, de luni până duminică, iar celelalte centre de recenzare, menționate mai sus, au program de funcționare de luni până duminică, între orele 8.00-20.00.

Precizam că, la punctele fixe se recenzează persoanele care nu s-au recenzat în centrele de autorecenzare, nu s-au autorecenzat personal sau nu s-au recenzat prin interviu față în față cu recenzorul.

Punctele de recenzare menționate sunt funcționale până la data de 24.07.2022.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

GREVĂ ŞI ÎN SĂNĂTATE! ANUNŢUL FEDERAŢIEI SANITAS

Federaţia SANITAS anunţă că salariaţii din sistemul sanitar şi de asistenţă socială vor intra în grevă japoneză, începând de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH