15 iunie 2024
No menu items!

HIDRO PRAHOVA OPREŞTE APA PE VALEA PRAHOVEI DIN CAUZA PROBLEMELOR CAUZATE DE VREME

Cele mai vizualizate articole

Societatea Hidro Prahova SA anunță oprirea distribuției apei potabile în orașele Sinaia (zona centrală, cartierele Izvor și Platou Izvor), Bușteni (cartierele Zamora și Poiana Țapului) și Azuga, din cauza condițiilor meteo extreme înregistrate noaptea trecută, care au afectat captările de apă de unde se alimentau toate zonele avariate, în urma căderii aluviunilor de pe versanți.
Din cauza acestei situații ce ține exclusiv de condițiile meteo, societatea Hidro Prahova SA anunță că este obligată să mențină sistarea apei potabile, începând de astăzi, până la decolmatarea captărilor respective.
Reamintim că Valea Prahovei a fost, noaptea trecută, sub Cod rosu de averse şi vijelii.
UPDATE
, ̦̆ ̆ ̦ ̂ , ̧̧ (̦) ̦ ̦ , ̂̆ .
Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații că este nevoită să oprească distribuția apei potabile în orașele Breaza (cartierul Bobolia) și Comarnic (cartierul Podul Vadului), precum și în comuna Poiana Campina, din cauza lipsei de curent la Stația de pompare care alimentează întreaga zonă, situație provocată de condițiile meteo nefavorabile din noaptea de 30/31 iulie 2022.
Oprirea furnizării apei se va menține până la remedierea situației de către echipa de intervenții a societății Electrica.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies