6 iunie 2023
No menu items!

APROAPE 7.000 DE CASE NU AU ELECTRICITATE DIN CAUZA VREMII. BILANŢUL CODURILOR DE VREME REA ÎN PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

Aproape 7.000 de consumatori din mai multe localităţi ale judeţului Prahova nu au, la această oră, alimentare cu electricitate ca urmare a manifestărilor din timpul codurilor de vremea rea care au fost valabile în ultimele 12 ore.

Astfel, au fost afectate 78 de puncte de transformare, iar 20 de localităţi nu au electricitate, fiind afectaţi 6.728 de consumatori

Tototdată, ISU Prahova informează că pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în cursul serii şi al nopţii pentru degajarea apei de pe carosabil la Sinaia, în zona Cumpătu, pentru evacuarea apei dintr-o locuinţă inundată la Sinaia, dar şi pentru degajarea unor copaci doborâţi de vânt la Sinaia, Româneşti, Balta Doamnei, Miroslăveşti, Poiana Câmpina şi Ploieşti.

De asemenea, mai mulţi stâlpi de electricitate au căzut pe carosabil la Pleaşa.

Reamintim că primarul staţiunii Buşteni, Mircea Corbu, anunţa, aseară, că mai multe zone au fost afectate din cauza ploii torenţiale.

„ANM a anunţat cod portocaliu de ploi abundente cu averse torenţiale, în intervale scurte de timp, dar prin acumulare, putându-se înregistra cantităţi mari de apă. Avertizările sunt în vigoare pentru seara aceasta, dar şi în cursul nopţii de 24.08.2022. Situaţiile de urgenţă necesită intervenţii prompte, pentru ca dezastrele să poată fi evitate, iar pagubele să fie minime. Situaţia este în acest moment sub control, însă rămânem vigilenţi şi în stare de alertă. Vom continua acţiunile de verificare a daunelor produse în urma ploilor”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

În judeţul Prahova au fost valabile, în cursul serii şi nopţi trecute, coduri galben, portocaliu şi roşu de ploi torenţiale şi intensificări ale vântului.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova intră într-o nouă fază

Hidro Prahova S.A., operatorul regional de servicii publice pentru alimentare cu apă din județul Prahova, anunță că Proiectul regional...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH