6 iunie 2023
No menu items!

VESTE EXCELENTĂ! ÎN CÂTEVA ZILE, PLOIEŞTENII VOR AVEA APĂ CALDĂ ŞI CĂLDURĂ

Cele mai vizualizate articole

Veste excelentă pentru ploieşteni! În doar câteva zile, aceştia vor beneficia de apă caldă şi căldură, procedura pentru reluarea furnizării agentului termic intrând, azi, în linie dreaptă.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Iulian Dumitrescu, a anunţat că cei de la Consiliul Concurenţei au emis avizul pentru ca serviciul de termoficare să poată fi atribuit către SC Termo Ploiesti SRL (societatea nou înfiinţată a Consiliului Local).

„Astăzi s-a dat avizul de la Consiliul Concurenţei. Asta dă posibilitatea Consiliului Local să facă o şedinţă prin care să delege serviciul către societatea nou înfiinţată, apoi asta dă posibilitatea ca mâine să meargă la ANRE să solicite licenţă provizorie. Asta înseamnă că lucrurile au intrat într-o linie dreaptă şi sperăm să dpm drumul la apă caldă cât mai repede”, a spus Dumitrescu.

CJ a alocat, azi, bani pentru achiziţionarea unui soft nou pentru centrala de la Brazi, care va fi pus la dispoziţia Primăriei Ploieşti.

La ora 18.00 va avea loc o şedinţă de îndată a Consiliului Local Ploieşti pe această temă. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE

Serviciul de termoficare al Ploieştiului a fost delegat, printr-o hotărâre a Consiliului Local adoptată în urmă cu câteva minute, societăţii Termo Ploieşti.

 

 

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova intră într-o nouă fază

Hidro Prahova S.A., operatorul regional de servicii publice pentru alimentare cu apă din județul Prahova, anunță că Proiectul regional...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH