15 iunie 2024
No menu items!

VESTE EXCELENTĂ! ÎN CÂTEVA ZILE, PLOIEŞTENII VOR AVEA APĂ CALDĂ ŞI CĂLDURĂ

Cele mai vizualizate articole

Veste excelentă pentru ploieşteni! În doar câteva zile, aceştia vor beneficia de apă caldă şi căldură, procedura pentru reluarea furnizării agentului termic intrând, azi, în linie dreaptă.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Iulian Dumitrescu, a anunţat că cei de la Consiliul Concurenţei au emis avizul pentru ca serviciul de termoficare să poată fi atribuit către SC Termo Ploiesti SRL (societatea nou înfiinţată a Consiliului Local).

„Astăzi s-a dat avizul de la Consiliul Concurenţei. Asta dă posibilitatea Consiliului Local să facă o şedinţă prin care să delege serviciul către societatea nou înfiinţată, apoi asta dă posibilitatea ca mâine să meargă la ANRE să solicite licenţă provizorie. Asta înseamnă că lucrurile au intrat într-o linie dreaptă şi sperăm să dpm drumul la apă caldă cât mai repede”, a spus Dumitrescu.

CJ a alocat, azi, bani pentru achiziţionarea unui soft nou pentru centrala de la Brazi, care va fi pus la dispoziţia Primăriei Ploieşti.

La ora 18.00 va avea loc o şedinţă de îndată a Consiliului Local Ploieşti pe această temă. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE

Serviciul de termoficare al Ploieştiului a fost delegat, printr-o hotărâre a Consiliului Local adoptată în urmă cu câteva minute, societăţii Termo Ploieşti.

 

 

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies