23 februarie 2024
No menu items!

DIRECTOAREA COLEGIULUI DE LA SINAIA, CARE SE DĂ DREPT OFIŢER SRI, EXCLUSĂ OFICIAL DIN PNL!

Cele mai vizualizate articole

Directoarea Colegiului „Mihail Cantacuzino” din Sinaia, Aurora Arieşan, care se dă drept ofiţer SRI sub acoperire, a fost exclusă oficial, azi, din PNL.

Biroul Permanent Judeţean al organizaţiei a luat în discuţie cazul de la Sinaia şi a votat în majoritate pentru excluderea acesteia din partid.

Aurora Arieşan este membru al PNL din 2008, iar din 2012 este membru în Consiliul Local Sinaia.

„Este o zi tristă pentru comunitatea liberală din Sinaia. În urma unor anchete interne care a relevat un caz șocant am decis cu unanimitate de voturi propunerea de excludere din rândul membrilor PNL și stoparea oricărei forme de legatură sau asociere cu numita Arieșan Aurora. Aceasta a fost membru PNL Sinaia și a deținut funcția de consilier local liberal. Această sancțiune a fost aplicată în urma devoalării activităților la limita înțelegerii normalului uman pe care aceasta le desfășoară și le comunică locuitorilor orașului. În fapt, în ultimul timp, dar cu precădere în ultimele luni, aceasta se prezintă drept ofițer SRI sub acoperire care deține acces la informații clasificate și dosare penale. În baza acestor informații aceasta susține că întreaga conducere a orașului Sinaia și o parte a Consiliului Local Sinaia urmează a fi arestată, așa cum a decis <conducerea din umbră a localității>, urmând ca persoana sa să fie “numită viceprimar cu atribuții de primar”. Acest scenariu îl prezintă sinăienilor amenințându-i dacă îl comunică actualei conduceri”, a anunţat, într-un comunicat de presă, PNL Sinaia, în urmă cu aproape o lună.

„În urma demarării anchetei interne, aceasta a început să lanseze în interiorul organizației scenarii dincolo de înțelegerea noastră dar care ne-au îngrijorat cu privire la modul în care aceasta își manifestă rolul de director al Colegiului Mihail Cantacuzino. Totodată ne exprimăm delimitarea fermă față de influența decizională pe care aceasta pretinde că o are asupra conducerii Poliției Stațiunii Sinaia. Regretăm acest prejudiciu adus membrilor Partidului National Liberal și îi asigurăm că niciodată nu vom tolera în rândul nostru neadevărul. Toate probele colectate în cadrul anchetei interne le vom pune la dispoziția justiției și a organismelor medicale specializate, existând și posibilitatea ca sus-numita să sufere de o condiție medicală care să îi provoace un astfel de comportament deviant.
Echipa PNL Sinaia își manifestă susținerea față de toti cei care au fost supuși comportamentului sus-numitei și îi asigurăm de întreaga disponibilitate și implicare pentru a trece peste această trauma colectivă”, mai menţionează documentul citat.

După câteva zile de la izbucnirea scandalului, Aurora Arieşan a reacţionat, publicând un punct de vedere pe pagina sa de Facebook.

Astfel, aceasta arăta că aşteaptă poziţia PNL Prahova şi speră ca ea să fie obiectivă.

„Încă sunt membru PNL, încă sunt în Consiliul Local Sinaia şi încă sunt director la Colegiul Mihail Cantacuzino, post obţinut pentru următorii 4 ani, prin concurs. Aştept poziţia PNL Prahova şi sper ca ea să fie obiectivă. Vă mulţumesc din suflet tuturor celor care aţi văzut dincolo de strigătul (“Hoţii!”) menit a distrage atenţia”, a scris consilierul local din Sinaia Aurora Arieşan pe Facebook.

„Am ales să nu răspund la jignirile care mi-au fost aduse în ultimele zile, chiar dacă ele au adus multă suferinţă în familia mea, chiar dacă aseară mi-am văzut pentru prima dată tatăl cu lacrimi în ochi.  Pe mine, acele cuvinte m-au afectat mai puţin. Nu pentru că aş fi de piatră, ci pentru că mesajele, telefoanele şi vorbele frumoase primite de la voi, prieteni şi colegi, au fost ca un scut. Ele au contat şi contează pentru mine mai mult decât  acel comunicat pe care unele site-uri l-au preluat fără a-mi cere punctul de vedere.  Nu am relaţiile, banii şi nici măcar motivaţia să rostogolesc acest bulgăre de praf, conştientă fiind că va creşte, dar fără a-şi schimba compoziţia. Până la urmă… oamenii care mă ştiu cu adevărat, dar şi cei care mă cunosc doar profesional, nu au îndoieli în privinţa mea”, a mai scris Arieşan.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ZECI DE ELEVI AI UNUI LICEU DIN PLOIEŞTI AU PRIMIT BURSE… FĂRĂ A TRECE PE LA ŞCOALĂ

Zeci de elevi ai Liceului Tehnologic Administrativ şi de Servicii "Victor Slăvescu" au primit burse, deşi nu au fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies