6 iunie 2023
No menu items!

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță lucrări de igienizare la rezervorul de apă Calea Codrului din Sinaia

Cele mai vizualizate articole

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A anunță că va întrerupe distribuția apei potabile în orașul Sinaia, în data de 14 noiembrie 2022, între orele 8.00-18.00, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare – igienizare a rezervorului Calea Codrului, precum și a conductelor aferente.

Vor fi afectați abonații HIDRO PRAHOVA SA din Sinaia, care locuiesc în cartierul Tirul cu Porumbei, precum și pe următoarele străzi: Calea Codrului, Gheorghe Doja, Şoimului, Piatra Arsa, Costilei, Plevnei și Furnica.

Societatea noastră îşi cere scuze față de locuitorii care nu vor avea apă potabilă pe durata desfășurării lucrărilor de spălare-igienizare şi roagă toţi consumatorii vizați să îşi asigure rezerve pentru consum și uz casnic.

Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova intră într-o nouă fază

Hidro Prahova S.A., operatorul regional de servicii publice pentru alimentare cu apă din județul Prahova, anunță că Proiectul regional...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH