1 februarie 2023
No menu items!

PRIMĂRIA SINAIA A CUMPĂRAT TELEFERICUL LUI SÂRBU! GATA CU BRAMBUREALA, VA EXISTA SKIPASS UNIC ÎN STAŢIUNE

Cele mai vizualizate articole

Primăria Sinaia a cumpărat instalaţiile Teleferic Sinaia, societate controlată de omul de afaceri Adrian Sârbu.

Vestea este una extrem de importantă pentru iubitorii sporturilor de iarnă care, an de an, întâmpinau dificultăţi din cauza faptului că angajaţii telecabinei susţineau că biletul cumpărat de la ei poate fi folosit pentru toate instalaţiile de transport pe cablu din Sinaia, lucru total fals! În aceste condiţii, existau mereu nemulţumiri în rândul turiştilor.

Din acest sezon însă, Sinaia va avea skipass unic, datorită acestei tranzacţii.

Primăria Sinaia a cumpărat, aşadar, cu 2 milioane de euro, instalaţiile Teleferic Sinaia- telecabinele care merg până la Cota 1400, respectiv la Cota 2000, un telescaun care merge de la Cota 1400 la 2000, un telescaun vechi în Valea Dorului, un teleschi vechi tot în Valea Dorului, parcarea de la baza telecabinei din Sinaia şi mai multe clădiri.

„Da, vestea cea mare este că suntem în plin proces de achiziţionare a activelor Teleferic Sinaia. Este o reparaţie istorică, un moment extrem de important pentru schiul sinăian şi pentru întreaga comunitate locală. Am câştigat licitaţia, în următoarele săptămâni vom încheia contractul de vânzare-cumpărare. Din acel moment vom avea skipass unic pe toate instalaţiile de transport pe cablu din Sinaia”, este anunţul postat pe pagina de Facebook a Gondolei Sinaia.

Din acest sezon, va fi inaugurat un telescaun nou în Valea Dorului, care va deservi şase pârtii, dintre care trei sunt noi.

Rămâne de văzut când va fi deschis noul sezon de schi…

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

Consiliul Județean Prahova a aprobat cel mai mare buget din istoria sa

Consilierii județeni din Prahova au aprobat, în ședința din 1 februarie, bugetul județului pe anul 2023. Vorbim de cel...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH