1 februarie 2023
No menu items!

Senatorul Roberta Anastase a condus prima reuniune a Grupului de lucru privind Regulile de procedură ale APCEMN

Cele mai vizualizate articole

În ziua de 17 ianuarie a.c. au avut loc la Istanbul, în organizarea Secretariatului Internațional al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), Reuniunea specială a Comisiei Permanente și Prima reuniune din 2023 a Grupului de lucru privind Regulile de procedură ale APCEMN.

La cele două reuniuni au participat delegațiile parlamentelor din Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Macedonia de Nord, Republica Moldova, România, Federația Rusă, Serbia, Turcia și Ucraina.

Doamna senator Roberta-Alma Anastase, membră a Delegației Parlamentului României la APCEMN, președinta Comisiei juridice și politice a Adunării, a prezidat Prima reuniune din 2023 a Grupului de lucru privind Regulile de procedură ale APCEMN. Grupul a examinat mai multe amendamente propuse de delegațiile naționale, care au ca scop îmbunătățirea funcționării Adunării, inclusiv printr-o mai bună valorificare a instrumentelor și platformelor digitale.

Lucrările reuniunii speciale a Comisiei Permanente s-au concentrat pe pregătirile în vederea marcării celei de-a 30-a aniversări a APCEMN. Participanții au trecut în revistă calendarul de activități și reuniunile ce urmează a fi organizate cu acest prilej pe tot parcursul anului 2023.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

BARIERA PARCĂRII DE PE STRADA CUZA VODĂ, VANDALIZATĂ DE UN ŞOFER NERVOS

Bariera automată a parcării supraterane situată pe strada Cuza Vodă din Ploieşti a fost vandalizată noaptea trecută de un...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH