1 februarie 2023
No menu items!

ROBERTA ANASTASE: VOLOSEVICI A DEVENIT NERO DE PLOIEŞTI!

Cele mai vizualizate articole

Preşedintele PNL Ploieşti, senatorul Roberta Anastase, a lansat, azi, un atac extrem de dur la adresa primarului Andrei Volosevici, despre care spune că s-a transformat într-un „Nero de Ploieşti”.
Astfel, Anastase mărturiseşte că poartă responsabilitatea de a-l fi ales şi susţinut şi Andrei Volosevici ca primar, iar în acest context, simte nevoia de a explica unele lucruri care se întâmplă acum.
Din punctul său de vedere, diferenţa majoră dintre primul mandat al lui Volosevici şi cel de-al doilea constă în faptul că, acum, primarul a ales să nu mai lucreze în echipă, aşa cum s-a întâmplat în perioada 2008-2012.

„Din păcate, la scurt timp după alegeri, primarul ales al PNL a optat să se depărteze de echipa care l-a susţinut, până la a rupe total legăturile cu noi. Din nefericire, ploieştenii sunt cei care suferă. Am citit multe comentarii ale ploieştenilor şocaţi de diferenţa dintre primul mandat al primarului Volosevici şi dezastrul din acest mandat.
Explicaţia este tocmai aceasta. În primul mandat, Andrei Volosevici a acceptat tot sprijinul echipei din care făcea parte, conştient fiind de imensa responsabilitate pe care a primit-o prin votul oamenilor. În acest mandat, procentul foarte mare cu care a câştigat l-a făcut să gândească ca un veritabil <suveran> al Ploieştiului, <îndreptăţit> să dispună după bunul plac de vieţile oamenilor. De aici şi până la momentul în care s-a transformat într-un <Nero de Ploieşti> nu a fost decât un pas!”, spune preşedintele PNL Ploieşti.
În plus, Anastase îl acuză pe Volosevici că a pierdut fonduri europene, alegând să se ocupe de „războaie permanente cu toată lumea”, şi arată, totodată, că primarul este cel care a generat criza termiei la Ploieşti.

„În loc sa se ocupe de dezvoltarea Ploieştiului care avea deja semnate proiecte de peste 180 milioane de euro, Volosevici a optat să ofere oamenilor un permanent circ (discursuri incoerente, conferinţe de presă fără numar, războaie permanente cu toata lumea). Rezultatul: mare parte din fonduri sunt astăzi pierdute!
În loc să conducă eficient primăria, a ales să nu plătească facturile la încălzire şi apă caldă şi, astazi, ploieştenii tremura de frig în case. Eu, sincer, nu înţeleg ce face cu banii contribuabililor, pentru că în oraş nu se vede nimic!”, mai afirmă Roberta Anastase.

De asemenea, aceasta consideră că „circul” pe care Volosevici îl face în legătură cu Parcul Municipal Ploieşti Vest este menit, de fapt, să acopere imensa problemă a lipsei căldurii.

„Cea mai recentă <bătălie> pe care o poartă actualul primar este pentru Parcul Municipal Vest! Adică, el, <iubitorul de Ploieşti>, se opune ca nu cumva cineva să ia parcul şi să fugă cu el în lume!
În realitate, primarul se opune ca în acel parc să se facă o serie de investiţii importante: bazin olimpic de înot, sală pentru competiţii sportive cu 16.000 de locuri, patinoar, plantarea de vegetaţie matură etc.
Pentru realizarea acestor investiţtii, Parcul Vest trebuie transferat temporar în patrimoniul PUBLIC al Consiliul Judeţean, care are deja proiectele aprobate. După realizarea acestor investiţii, parcul se întoarce în patrimoniul Ploieştiul! Toate aceste lucruri sunt scrise şi asumate în documente publice! Deci unde este problema altundeva decât în capul dnului primar? Mai degrabă, cred că este doar un alt circ ieftin generat pentru a acoperi caloriferele reci ale ploieştenilor. Ceea ce nu înţeleg este de ce îi urăşte Volosevici atât de mult pe ploieşteni? Poate pentru că l-au votat…”, arată preşedintele PNL Ploieşti.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ZĂPADĂ DE DOI METRI LA SINAIA! CUM ARATĂ PÂRTIILE

Toate pârtiile din staţiunea Sinaia sunt amenajate la acest moment, iar stratul consistent de zăpadă depus în golul alpin...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH