23 februarie 2024
No menu items!

TINERE SECHESTRATE ŞI OBLIGATE SĂ SE PROSTITUEZE, SALVATE DUPĂ UN MESAJ PE FACEBOOK

Cele mai vizualizate articole

Două tinere din Dâmboviţa, de 20 şi 22 de ani, care ar fi fost sechestrate şi obligate să se prostitueze în localitatea italiană Termoli de către doi bărbaţi din Târgovişte, au fost salvate după ce una dintre ele i-a scris un mesaj pe o reţea de socializare şefului Postului de Poliţie Hulubeşti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.
„La data de 26 februarie a.c., prin intermediul unei reţele de socializare, şeful Postului de Poliţie Hulubeşti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a fost sesizat de către o tânără, de 20 de ani, din localitate, cu privire la faptul că se află pe teritoriul Italiei, fiind sechestrată şi obligată să se prostitueze”, anunţă IGPR.

Ulterior, a fost informată Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa, care, împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, a semnalat Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională – I.G.P.R.
Astfel, la data de 28 februarie, organele judiciare din Italia s-au deplasat în localitatea Termoli, unde au identificat victimele, respectiv două femei, de 20 şi 22 de ani.
Acestea ar fi fost obligate să se prostitueze de către doi bărbaţi, în vârstă de 37 şi 35 de ani, ambii din municipiul Târgovişte.
Totodată, cele două femei ar fi fost agresate fizic şi ameninţate.
Din cercetările ulterioare şi cu ajutorul bunurilor descoperite, printre care bani şi telefoane mobile, s-a stabilit că activitatea infracţională a celor doi se desfăşura la un nivel avansat.
Prin intermediul site-urilor online, cei doi ar fi făcut publicitate activităţii de prostituţie din apartamentul din Termoli şi ar fi primit, personal sau prin transfer bancar, contravaloarea serviciilor sexuale, care ajungea inclusiv la 1.000 euro pe zi.
Victimele s-ar fi deplasat pe teritoriul Italiei, pentru a găsi un loc de muncă.

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv, pe teritoriul Italiei.

La nivelul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa, sunt efectuate cercetări, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de persoane.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

ZECI DE ELEVI AI UNUI LICEU DIN PLOIEŞTI AU PRIMIT BURSE… FĂRĂ A TRECE PE LA ŞCOALĂ

Zeci de elevi ai Liceului Tehnologic Administrativ şi de Servicii "Victor Slăvescu" au primit burse, deşi nu au fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies