6 iunie 2023
No menu items!

Ce se mai fură în Prahova: cutii de viteză, băuturi… și o scară!

Cele mai vizualizate articole

La data de 16 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au depistat și reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Din verificări, s-a stabilit faptul că în perioada 06-10 martie a.c., persoana bănuită de comiterea faptei ar fi sustras mai multe cutii de viteză și o scară metalică din cadrul unei societăți de profil, din municipiu.

Astfel, în vederea administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Ploiești au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost identificate și ridicate o parte din bunurile sustrase. Bărbatul în cauză a fost condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tot ieri, si polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 36 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 15 martie a.c., în jurul orei 2.30, bărbatul ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale și ar fi sustras băuturi alcoolice. În baza investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Câmpina.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta ar mai fi comis și alte fapte de furt calificat. Astfel, ieri, 16 martie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova intră într-o nouă fază

Hidro Prahova S.A., operatorul regional de servicii publice pentru alimentare cu apă din județul Prahova, anunță că Proiectul regional...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH