28 martie 2024
No menu items!

Sute de copii au ajuns la… Poliție!

Cele mai vizualizate articole

Sute de copii, de la cei mici de grădiniță, până la elevi de liceu, au ajuns astăzi la sediul Inspectoratului Județean de Poliție! N-a fost vorba de vreo razie, ci de o zi de sărbătoare! Cu prilejul Zilei Poliției Române, la sediul județean al Poliției, cei care au vrut să vadă cum este viața de polițist au avut parte de o Zi a Porților Deschise.

Aici au fost prezentate cele mai noi achiziții ale Poliției, vehicule, motociclete, armament- de la cele de epocă până la cele mai noi. Copii au învățat și cum se iau amprentele sau cum se face o cercetare a unui caz. De asemenea au putut, prin intermediul unor ochelari speciali, să ”vadă” efectul alcoolului pentru un conducător auto.un loc mult căutat de cei mici a fost și cel unde se aflau căței, pasări, iepuri, arici, pentru că poliția are și un rol de apărare și pentru cei care nu cuvântă.

Cum și vremea a fost frumoasă, anul acesta au fost prezenți mult mai mulți copii, iar, ca noutate, au venit și elevi de liceu, care au întors vizita oamenilor în uniformă, care desfășoară activități de promovare a profesiei de polițist în licee.

Cu prilejul Zilei Poliției Române le urăm și noi La Mulți Ani și sănătate!

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

Evoluția sistemului de încălzire centralizat

Încălzirea centralizată a jucat un rol fundamental în evoluția confortului termic și a standardelor de viață de-a lungul timpului....
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies