29 noiembrie 2023
No menu items!

Gest de mare campion: David Popovici și-a donat medalia de aur de la Mondiale!

Cele mai vizualizate articole

David Popovici nu se dezminte. Pe lângă faptul că este un mare campion, este și un mare OM! Acesta nu a ezitat să-și doneze medalia sa de aur, obținută la  Mondialele de Înot de la Budapesta de anul trecut. Gestul său este unul al speranței, David Popovici fiind Ambasador al Speranței în cadrului programului de testare genetică gratuită, ”Speranța Nu Moare De Cancer”, dezvoltat de MedLife.

”Copiii diagnosticați recent cu cancer au, în lupta lor pentru statutul de învingători ai bolii, suporteri adevărați. David Popovici, Ambasador al Speranței în cadrului programului, a făcut un gest uluitor și și-a donat medalia de suflet obținută la Mondiale pentru a fi topită și a lua forma a peste 100 de fundițe aurii, simboluri ale speranței pentru acești copii. Povestea medaliei de aur care a devenit aurul speranței poate fi urmărită în videoul de mai jos.

Poți și tu să devii Ambasador al Speranței printr-un simplu share al acestui program, pentru ca acest beneficiu să ajungă la cei care au nevoie cu adevărat de el: https://bit.ly/MedLife-Speranta”, se precizează într-un comunicat transmis de cei care dezvoltă acest program.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

AVARIE PE O MAGISTRALĂ A TERMO PLOIEŞTI. PESTE 1.700 DE APARTAMENTE- FĂRĂ CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ

O avarie s-a produs pe o magistrală a Termo Ploieşti, peste 1.700 de apartamente din municipiu fiind, la ora...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH