22 mai 2024
No menu items!

PĂRINŢII-MONŞTRI CARE ŞI-AU OMORÂT FETIŢA PRIN OPĂRIRE INTENŢIONATĂ CU APĂ FIERBINTE- TRIMIŞI ÎN JUDECATĂ

Cele mai vizualizate articole

Cazul înfiorător al părinţilor care şi-au ucis fetiţa de doi ani şi zece luni opărind-o în mod intenţionat cu apă extrem de fierbinte, iar ulterior au lăsat-o să agonizeze timp de mai multe ore, până când aceasta şi-a dat ultima suflare, a ajuns pe masa judecătorilor de la Tribunalul Prahova!
Dosarul a fost trimis ieri în judecată, în această speţă fiind judecaţi pentru omor calificat atât părinţii victimei- Mihai Horia şi Mihai Maria Diana, cât şi bunica paternă a acesteia- Mihai Petruţa.
Reamintim că nenorocirea s-a petrecut în comuna Poienarii Burchii, sat Ologeni, la data de 27.10.2021.

„La data de 27.10.2021, organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii ucidere din culpă  prev. de art. 192 alin. 1 C.pen., în urma apelului la S.N.U.A.U 112 efectuat de o terţă persoană, L.C. – proprietarul imobilului în care se aflau în vizită membrii familiei M şi bunica paternă M.P. La data de 21.03.2023, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a dispus schimbarea încadrării juridice față de suspectii M.H. şi M.D.M. din infracţiunea de ucidere din culpă prev. de art. 192 alin. 1 C.pen. în infracţiunea de omor asupra unui membru de familie prev. de art. 188 alin. 1 C. pen. rap. la art. 199 alin. 1 C.pen. cu aplicarea art. 17 C.pen. şi declinarea competenţei de soluţionare a cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, întrucât la acel moment au rezultat indicii temeinice cu privire la comiterea unei infracţiuni cu intenţie contra vieţii”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

În fapt, a rezultat că în seara de 26.10.2021, în jurul orei 22:00, aflându-se în com. Poienarii Burchii, judeţul Prahova, victima M.A.P., în timpul băii de seară, a suferit arsuri cu apă fierbinte, de grad II-III, pe 54% din suprafaţă corporală, după care, în intervalul orar 22:00 – 05:00, nici inculpatul M.H. nici soţia acestuia M.M.D, deşi, în calitate de părinţi, aveau obligaţia legală de acţiona în sensul asigurării accesului, de urgenţă, la îngrijiri medicale de specialitate, nu au luat nicio măsură, stând în pasivitate, deşi copilul a dat semne vizibile de suferinţă.

Decesul victimei a fost constatat de echipajul de la ambulanţă solicitat de martorul L.C., proprietarul imobilului, la data de 27.10.2022, ora 05:00.

Potrivit raportului de expertiză medico-legală (autopsie), moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardiorespiratorii acute urmare a arsurilor, între leziuni şi deces existând legătură de cauzalitate directă necondiţionată.

Propunerea de arestare preventivă a celor doi soţi, părinţii victimei, a fost formulată la momentul la care din probe certe, după administrarea unui probatoriu complex, a rezultat că împotriva celor doi părinţi poate fi susţinută o acuzaţie în materie penală sub aspectul comiterii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, spun  anchetatorii. Cei doi au fost arestaţi preventiv pe 1 aprilie, la un an şi jumătate de la momentul comiterii abominabilei fapte!

Bunica paternă a fetiţei se afla în casă în acea seară, însă nici ea nu a luat nicio măsură pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN AUTOBUZUL 30! DOUĂ TINERE AU FOST DUSE LA POLIŢIE

Un scandal a avut loc, aseară, într-un autobuz de pe traseul 30 care se deplasa pe Şoseaua Nordului. La faţa...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies