4 decembrie 2023
No menu items!

PLOIEŞTI: LOC NOU DE JOACĂ, INAUGURAT ÎN PARCUL MIHAI EMINESCU

Cele mai vizualizate articole

Noul loc de joacă din parcul Mihai Eminescu a fost deschis astăzi!
Momentul inaugurării acestui loc de joacă modern a fost realizat, într-un mod inedit, de către doi copii, care așteptau cu nerăbdare să viziteze spațiul de agrement.
Noul loc de joacă este integrat armonios în cartier și include echipamente și accesorii moderne, în conformitate cu cerințele europene. Obiectele de joacă sunt de înaltă calitate, respectă toate cerințele de siguranță în vigoare, fiind omologate/autorizate. Acesta a devenit, astfel, zonă de relaxare atât pentru copii, cât și pentru adulții care îi însoțesc.
Locul de joacă din parcul Mihai Eminescu este pavat cu covor din tartan, include alei din dale, mobilier fitness, precum și o serie de obiecte de joacă atractive și plăcut colorate, respectiv: complex de joacă, delfin pe arc, balansoar 2 persoane pe arc cu figurine, balansoar 3D pe arc cu figurine, ursuleț pe arc, zebră pe arc, carusel cu figurine 3D, hintă cu 2 locuri, masa ping-pong, pergolă cu 2 bănci, căsuță ciuperca, măsuța tip floare cu scaune în formă de ciupercuțe.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COPIL ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE O PETARDĂ I-A EXPLODAT ÎN MÂNĂ. A RĂMAS FĂRĂ DOUĂ DEGETE

Un copil de zece ani din comuna Fulga este în stare gravă după ce o petardă i-a explodat în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH