2 iunie 2023
No menu items!

HĂINUŢELE, SCUTECELE ŞI ALIMENTELE PENTRU COPII VOR FI MAI IEFTINE

Cele mai vizualizate articole

Senatul a adoptat ieri, în plen, o propunere legislativă iniţiată de PNL de completare a Codului fiscal prin care TVA este redus la 5% pentru produsele destinate copiilor.
Printre produsele pentru care TVA va fi diminuat, de la 1 ianuarie 2024, se numără alimentele pentru sugari, articole de îmbrăcăminte, accesorii de îmbrăcăminte şi încălţăminte, şerveţele, scutece pentru copii şi scaunele auto pentru copii şi cărucioarele, scaunele sau fotoliile rulante auto pentru persoanele cu handicap.
„Senatul a votat ieri proiectul de lege iniţiat de PNL prin care se reduce cota de TVA la 5% pentru toate produsele destinate copiilor, precum laptele şi hrana destinată sugarilor sau articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Măsura legislativă face parte din pachetul de legi iniţiat de Partidul Naţional Liberal destinate susţinerii familiilor din România şi este parte a angajamentului asumat prin programul de guvernare”, a anunţat senatorul de Prahova Roberta Anastase.
Propunerea legislativă va fi dezbătută de Camera Deputaţilor, for decizional în acest caz.

 

 

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTABILITATE ATMOSFERICĂ ÎN PRAHOVA- VIJELII, AVERSE TORENŢIALE ŞI GRINDINĂ

Meteorologii eu emis o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH