30 septembrie 2023
No menu items!

DEŞEURI ABANDONATE „NOAPTEA, CA HOŢII”, LA COLŢUL STRĂZII. BIG BROTHER- ÎN ACŢIUNE

Cele mai vizualizate articole

Un ploieştean a fost taxat de către Poliţia Locală după ce a abandonat deşeuri la colţul străzii, „noaptea, ca hoţii”, fapta fiind filmată de către un cetăţean care a alertat autorităţile.

Poliţia Locală a anunţat că numitul R.V., domiciliat în municipiul Ploieşti, a fost văzut de un cetăţean în seara zilei de 29 mai, în jurul orelor 22:30, în timp ce depozita deşeuri pe strada Rudului, iar în urma vizualizării imaginilor transmise Poliţiei Locale Ploieşti, a fost identificat şi sancţionat conform prevederilor legale.

Pentru abandonarea deşeurilor pe domeniul public, R.V. a fost sancţionat cu amendă în valoare de 500 lei.

Poliţia Locală Ploieşti face apel la spiritul civic al cetăţenilor, cărora le recomandă să semnaleze Dispeceratului instituţiei, la numărul de telefon 0244/954, pe adresa de e-mail office@polocploiesti.ro sau poliţiştilor locali aflaţi în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii şi liniştii publice.
Reamintim că pentru abandonarea de deşeuri menajere şi asimilabile acestora, resturi vegetale, resturi de materiale din construcţii, electrocasnice şi mobilier scos din uz pe domeniul public, sancţiunea aplicabilă este amenda cuprinsă între 500 şi 1000 lei pentru persoanele fizice, respectiv 1.000-2.500 lei pentru persoanele juridice.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH