29 septembrie 2023
No menu items!

Senatorul liberal prahovean Roberta Anastase s-a întâlnit cu Maia Sandu, Președintele Republicii Moldova

Cele mai vizualizate articole

Senatorul liberal prahovean Roberta Anastase  a fost prezentă la întrevederea cu Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu,  alături de Nicolae Ciucă,  președintele Senatului.

„Am participat astăzi la întrevederea Președintelui Senatului, domnul Nicolae Ciucă, cu Președintele Republicii Moldova, doamna Maia Sandu.

România și-a exprimat constant preocuparea, în rândul forurilor decizionale europene, cu privire la presiunea exercitată asupra Republicii Moldova de actualul context de securitate, inclusiv din perspectiva unui scenariu destabilizator în Transnistria.

Miza noastră imediată este menținerea stabilității Republicii Moldova și avansarea agendei de reforme, continuarea în ritm hotărât a parcursului european și stabilizarea situației socio-economice.

În ceea ce privește situația securitară, România consideră că este necesară o cooperare mai aprofundată între UE, NATO și Republica Moldova pentru întărirea rezilienței și capacității de contracarare a amenințărilor hibride, cu accent pe combaterea dezinformării, consolidarea comunicării strategice și a securității cibernetice”, a declarat la finalul întâlnirii  senatorul liberal Roberta Anastase.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH