16 aprilie 2024
No menu items!

Senatorul Roberta Anastase a fost alături de tinerii ploieșteni la semnarea acordului de cooperare pentru programul ” Ploiești – Capitala Tineretului din România 2024”

Cele mai vizualizate articole

Astăzi a fost semnat Acordul de Cooperare privind conferirea orașului nostru a titlului “Capitala Tineretului din România” și implementarea Programului “Ploiești #Let’s PLAY – Capitala Tineretului din România 2024”.

Potrivit documentului oficial, Programul PLOIEȘTI, CAPITALA TINERETULUI DIN ROMÂNIA 2024 va fi implementat la nivel local pe baza principiului de co-management, asigurat de Municipiul Ploiești și Fundația Județeană pentru Tineret Prahova. Obiectul acestui acord este stabilirea cadrului instituțional general pentru implementarea Programului „PLOIEȘTI, CAPITALA TINERETULUI DIN ROMÂNIA 2024”. Durata acestui acord este între ziua semnării sale și 30 iunie 2028, iar perioada de implementare a Programului este între 1 ianuarie 2024 și 31 decembrie 2024. Perioada de sustenabilitate a acestui acord este de 3 ani din momentul încheierii implementării Programului. În cadrul programului, autoritățile locale colaborează cu organizațiile neguvernamentale de și pentru tineret și cu mediul privat, și îi pun pe tineri în centrul procesului de dezvoltare.

Prezentă la acest moment important, Roberta Anastase, senator prahovean liberal, a declarat: ”Astăzi, am participat cu mare plăcere la conferința pentru semnarea acordului de cooperare privind acordarea titlului Ploiesti – Capitala Tineretului din Romania 2024. Ii felicit pe organizatori pentru tinerii minunați pe care deja i-au cooptat in acest program. Drumul e lung, dar știu ca de la ei, de la visele, energia si determinarea lor, pornește cu adevărat schimbarea Ploiestiului, așa cum si acest proiect a început, cu mulți ani in urma, de la visul unui tânăr. Felicitări, Radu Simionescu! Succes copii minunați”!

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE FURTUNI ÎN PRAHOVA

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru 23 de judeţe,...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies